Bestel nu het Avix Woningwaarderapport voor:

Wilhelminastraat 26B, 4271 AV Dussen

icon-price

Voorbeeld Avix Woningwaarderapport

€ 24.95

Adresgegevens

Vul een geldige postcode in.
Vul een geldig huisnummer in.

Bouwtechnische kenmerken

Hieronder vindt u de geschatte waarden voor de bouwtechnische kenmerken van de woning. Voordat u verder gaat met bestellen kunt u deze waarden wijzigen.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Vul het e-mailadres in waarop u het Avix Woningwaarderapport wenst te ontvangen.

Vul een geldig e-mailadres in.

Waarom het Avix Woningwaarderapport?

Door het slim combineren, modelleren en interpreteren van data generen wij de meest accurate waardebepaling van de desbetreffende woning.

Het Avix Woningwaarderapport voorziet u niet alleen van zeer accurate waardebepalingen van individuele woningen, maar biedt ook een compleet overzicht van locatiegegevens, bouwtechnische informatie, het energielabel, een kadastrale kaart en referentiewoningen (inclusief koopsommen). Bij het bepalen van een woningwaarde wordt er gebruik gemaakt van een geavanceerd rekenmodel dat zich baseert op een groot aantal kenmerken van vergelijkbare huizen. Denk bijvoorbeeld aan verkoopprijzen, woningtypen, bouwjaren, woon- en perceeloppervlakten.

In samenwerking met een groep NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) heeft Matrixian Group een rekenkundig model gebouwd die de 6 meest vergelijkbare referentiewoningen van het te waarderen object laat zien. Deze referentiewoningen bevatten een compleet overzicht van locatiegegevens, bouwtechnische informatie, het energielabel en de kadastrale koopsom.

Meer dan 4600 taxateurs valideren hun taxatierapport via het NWWI met de woningwaardes van Matrixian Group. Het feit dat het NWWI al ruim vier jaar het Avix Woningwaarderapport aanbiedt is dus iets waar we trots op mogen zijn. Het geeft aan dat ons rekenmodel tot deskundige-, betrouwbare- en transparante woningtaxaties komt.

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Inmiddels zijn ruim 4600 Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) geregistreerde taxateurs bij het NWWI aangesloten.

Nadat de bestelling is gedaan wordt het rapport automatisch gegenereerd en binnen enkele seconden naar u toegestuurd.